25 Mayıs 2015 Pazartesi

Merhaba dostlar...
Uzuuun bir aradan sonra neyseki birşeyler yapabildim. Hem çalışıp hem çocuk büyütüp üzerine bir de yeniden okumaya heveslenip açık öğretim derslerine çalışınca epey zamandır hobilerime vakit ayıramamıştım. Şimdi biraz kendimi affettireyim artık bakalım beğenecek misiniz?...
Anahtarlık yaptım tabi kızımsız olmaz dimi? biraz acemice oldu çünkü çiçekleri yaparken boyaları bulaştırdım etrafa ama olsun... Beğenilerinize sunulur.

Bu da arkadaşımın Ayşe'nin yakışıklı oğluşlarının sünneti için yaptığım şeker. Üzerine isim ve sünnet tarihi yazılacak ben beğendim umarım beğenirsiniz.


Bu şort aslında pantolondu boyu kısa gelmeye başlayınca kestim ve şort yaptım. Belinde herhangi bir sıkıntı yoktu çünkü boyuna göre aldığımız herşey zaten oldukça bol geliyor. Bu yaz giyer artık seneye ben de daha deneyimlenirim yeni şortlar dikerim kızıma.




Bu kapı süsünü de arkadaşım Gönül'ün tatlı çocukları için yaptım. Keçeden minik minik detayları epey uğraştırıcıydı ama sonunda (2 aylık bir sürede) bitirebildim. Güzel günlerde kullansınlar inşallah.





Veee en sonunda uzun zamandır kesmeye kıyamadığım kumaşımı kestim ve önlük yaptım. biri bana biri anneme. Anneme diktiğim benimkinden biraz daha geniş yanına giderken götüreceğim inşallah. Umarım beğenir canım annem...




Uzun zamandır yapamadığım paylaşımı tek seferde çıkardım. Beğenilerinize sunulur. Herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı haftalar dilerim.




2 yorum:

  1. bende istiyorum önlük çok güzel olmuş...
    gerçi hepsi güzel ...
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Şimdiye kadarki yaptıklarım arasından en çok içime sinen önlük oldu zaten, diğerlerine göre azcık daha başarılı bir dikiş oldu sanki :))

      Sil