17 Haziran 2014 Salı

Öyle yorgunum kii...
İnsanın kendi kendine ettiğini kimse yapamazmış. Gerçekten de çok doğru. Bit heveslendim eve yenilikler yapalım diye demez olaydım aman Allahım evde tadilat nasıl zormuş anlatamam. Her yer toz içinde eve gidince içim daralıyor nereden başlayacağımı bilmiyorum. Mutfak dolabı, çocuk odası ve banyo dolabı ve kat kaloriferi (bizim oralarda hala doğalgaz olmadığı için, resmen mahrumiyet bölgesi gibi) yaptırmaya kalkıştık, henüz sadece mutfak dolabı ve kalorifer petekleri takıldı ama bir haftadır mutfaksızım ve duvarda sıva işleri falan vardı ayrıca yan odanın duvarına hep nem almış su borusundan kaçırdığı için öncelikle su boruları yenilendi yeniden beton atıldı üzerine mutfak dolabı takıldı falan tabi ev felaket halde... şuan dolaplarım var ama henüz tezgah ve duvar fayansları yok. ben de artık süpürge ve paspas yapmaktan bıkmış durumdayım o yüzden sadece süpürdüm geçtim daha tezgah yapılırken de çok toz olur dediler napayım. haaa unutmadan bir de boya olacak tabi :((( çocuk odasının yapımına henüz başlanmadı bile şimdi tam ben temizliği bitiricem sonra hoop bir de çocuk odası gelecek yine toz Allahımmmmm kafayı yicem yaaa. Çalışırken daha da zormuş herşey, evde bir de küçük bir kız olduğunu düşünürsek durum daha da vahim bir hal alıyor. Allahtan kayınvalidem üst katta oturuyor yemek sıkıntım olmadı ve kızıma da iyi bakıyor. Bazen kızsam da yine de Allah razı olsun yardımcı oluyor her konuda sağolsun... Neyse başınızı ağrıttım okuduğunuz için teşekkür ederim dua edin de bir an önce bitireyim işlerimi hoşçakalın... :)

6 yorum:

  1. Allah kolaylık versin,bende niyet aldım aslında evde tadilata ama gözüm yemiyor, birde sizin yazıyı okuyunca,ben tek başımayım,yanımda büyüklerden kimse de yok,en iyisi zamana bırakayım,selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gerçekten çok zor bitince güzel olacak ama işte insan bir an önce bitmesi için sabırsızlanıyor. Karar verirseniz şimdiden kolay gelsin ama öncesinde iyice cesaretlenmek gerekiyor...

      Sil
  2. ah kıyamam
    aynı dert bizdede var ama sadece üst katta alt katta hayat normal devam ediyor.
    bitipde temizlenip yerleşince bi güzel dinlenirsin şimdiden sağlıkla otur gönlüne göre olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım valla bitsin kendimi deniz kenarına atmayı düşünüyorum ah ahhh zor bu işler...

      Sil
  3. evet canım cidden zor iş bunlar ama atlatılınca emin ol cok iyi olacak.birde çalışmadığını düşün bende calışman daha iyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru söylüyorsun çalışmasam daha zor olurdu heralde çünkü iş bitmeyince mecburen beklemek lazım evde olsam iyice sinir olurdum. neyse artık bekleyecez çare yok, bitince keyfini çıkartıcam :)))

      Sil